Reactie

We waren al enige maanden op zoek naar begeleiding voor onze vermoedelijk hoogbegaafde zoon, die al een tijdje niet lekker in zijn vel zat en bij de start van de brugklas thuis was komen te zitten. Het was alleen al fijn om in een eerste telefoongesprek het gevoel te krijgen eindelijk begrepen te worden.

Sinds ongeveer een jaar nu wordt onze zoon begeleid door betrokken en deskundige professionals van Praktijk De Poel. Bijzonder om die match te zien met zijn vaste begeleider, de oprechte tijd en aandacht, het goed luisteren naar onderliggende zaken en die bespreekbaar maken en aangaan.

We vinden het daarbij enorm waardevol dat de begeleiding echt aansluit bij de behoeften en vragen van onze zoon en daarin in aanpak en tempo met hem meebeweegt.

Als ouders worden we op een prettige manier meegenomen in zijn proces en ondersteund in wat wij daarin zelf voor hem kunnen betekenen. En dat merken we terug in onze zoon, die steeds meer oké is met zichzelf, vrolijker, ontspannener en weer stappen zet richting school.

Meer reacties
Jenny van Veen
Ongeveer een jaar geleden kwam onze dochter voor ons plotseling, met o.a. paniekaanvallen thuis te zitten. Onze dochter was toen 13 en zat in gymnasium 2...
Lees verder
Pijltje naar rechts
Marije
Wij hebben onze zoon van destijds vier jaar aangemeld bij Praktijk De Poel i.v.m. gedragsproblemen, sombere gedachten ...
Lees verder
Pijltje naar rechts

Aanmelden voor een kennismakingsgesprek

Verwijzing
Pijltje naar rechts