Reactie

Wij hebben onze zoon van destijds vier jaar aangemeld bij Praktijk De Poel i.v.m. gedragsproblemen, sombere gedachten, flinke voorsprong op school en veel vragen m.b.t. situaties in de opvoeding binnen ons gezin.

Hij is niet officieel getest op hoogbegaafdheid maar de (h)erkenning vanuit Praktijk De Poel op allerlei vlakken gaf direct al rust en wat opluchting!

Zijn begeleider is gestart en na een wenperiode hebben we een enorme groei gezien bij hem. Hij is een stuk zekerder van zichzelf, minder faalangstig, herkent emoties nu, kan verbaal aangeven wat er soms aan de hand is i.p.v. enkel non-verbaal. Het gaat met stapjes en die stapjes zijn niet altijd direct te zien voor ons als ouder. Maar soms zien we na een tijdje dat hij echt weer ergens in gegroeid is en dit komt voor een groot deel door de individuele begeleiding en de terugkoppeling naar ons als ouders. De lijnen zijn kort, ook naar school toe, en dit werkt voor ons en onze zoon erg prettig. We hebben zelfs meegemaakt dat hij liever iets wat hem dwarszit, aan zijn begeleidster vertelt dan aan ons. Een groot compliment voor haar in onze ogen!

Hij groeit als kind en wij groeien als ouders (en leren ontzettend veel!), mede dankzij de inzet van Praktijk De Poel en zijn begeleidster. Wij zijn dus zeer tevreden.

Meer reacties
Anoniem
We waren al enige maanden op zoek naar begeleiding voor onze vermoedelijk hoogbegaafde zoon, die al een tijdje niet lekker in zijn vel zat ...
Lees verder
Pijltje naar rechts
Jenny van Veen
Ongeveer een jaar geleden kwam onze dochter voor ons plotseling, met o.a. paniekaanvallen thuis te zitten. Onze dochter was toen 13 en zat in gymnasium 2...
Lees verder
Pijltje naar rechts

Aanmelden voor een kennismakingsgesprek

Verwijzing
Pijltje naar rechts